Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Πρέβεζα | Δωρεάν οικόπεδα σε άστεγες οικογένειεςΣτη διανομή 76 οικοπέδων στο δημοτικό διαμέρισμα Ωρωπού θα προχωρήσουν την Παρασκευή, 5 Αυγούστου, στις 10.00 το πρωί, o Δήμος της Πρέβεζας και η Δημοτική Ενότητα Λούρου....

Tα οικόπεδα θα διανεμηθούν σε άστεγες οικογένειες του Ωρωπού και θα χρησιμοποιηθούν για την ανέγερση πρώτης κατοικίας.
Ο δήμαρχος Πρέβεζας, Χρήστος Μπαΐλης, ανακοινώνοντας την απόφαση αυτή του Δήμου του, επεσήμανε ότι η παραχώρηση των οικοπέδων αυτών θα βοηθήσει οικογένειες με χαμηλό εισόδημα, που δεν διαθέτουν πρώτη κατοικία ή οικόπεδο να καλύψουν βασικές στεγαστικές τους ανάγκες.

«Ελπίζουμε», επεσήμανε, «τα οικόπεδα αυτά να δώσουν τη δυνατότητα σε πολλούς νέους να παραμείνουν στον Ωρωπό και να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια». Ο κ. Μπαΐλης τόνισε επιπλέον ότι στη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε θα τονωθεί σημαντικά και η τοπική οικονομία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με προηγούμενη απόφασή της, η πρώην Δημοτική Αρχή Λούρου, με δήμαρχο επίσης τον Χρήστο Μπαΐλη, έχει εντάξει στους δικαιούχους τα νέα ζευγάρια που κατάγονται από τον Ωρωπό και δεν διαθέτουν οικόπεδο και πρώτη κατοικία. Με τη διανομή των 76 οικοπέδων, θα καλυφθεί το μεγαλύτερο ποσοστό των δικαιούχων, ενώ προκειμένου να υπάρξει ικανοποίηση όλων των αιτημάτων ο Δήμος θα προχωρήσει αργότερα και σε δεύτερη φάση την ίδια διαδικασία.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί ενώπιον όλων των δικαιούχων στην αίθουσα Θεάτρου της Τοπικής Κοινότητας Ωρωπού, ενώ την ευθύνη της διεκπεραίωσης έχει η Επιτροπή που ορίστηκε με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
www.kala-nea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...