Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ


Τα Λαγκάδια είναι ένα πανέμορφο χωριό στην Κεντρική Πελοπόννησο .Βρίσκεται στον δρόμο που ενώνει την Βυτίνα με την Αρχαία Ολυμπία,μια διαδρομή εκπληκτική για τους συνεπιβάτες και άκρως επικίνδυνη για τους οδηγούς.γεμάτη στροφές  και με παγωμένο δρόμο τον χειμώνα.Στην φωτογραφία βλέπετε το κτίριο του Λυκείου που λειτουργεί από το 1868.
Η κυρία Διαμαντοπούλου αποφάσισε ότι αυτό το σχολείο πρέπει να κλείσει για λόγους οικονομίας και οι 150 μαθητές να κάνουν κάθε μέρα 50χλμ (25+25) για να φοιτούν στην Βυτίνα. Στο πανό που αναρτήθηκε στο σχολείο γράφει ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΙΑ ΦΥΛΑΚΗ.

  Οι άνθρωποι εκεί δεν ξέρουν ότι όταν κλείνει ένα σχολείο για λόγους οικονομίας αυτό γίνετε για να ανοίξει μια ιστοσελίδα.Να τους ενημερώσουμε ότι τα λεφτά που θα γλυτώσει το κράτος θα ¨"τσοντάρουν¨"στην κατασκευή και φυσικά στην πληρωμή (σε ποιους άραγε:;;;)
-  Της Ιστοσελίδας του ΙΚΑ:Κόστος 1,96 εκατ. ευρώ
-  Της Ιστοσελίδας του Δήμου Αθηναίων:Κόστος  1 εκατ. ευρώ
-  
Της Ιστοσελίδας της Αρχιεπισκοπής Αθηνών:Κόστος 1,5 εκατ. ευρώ
-  
Της Ιστοσελίδας της ΜΟΔ:Κόστος 1,6 εκατ. ευρώ..
  
 Και φυσικά όπως καταλαβαίνετε επειδή η οικονομία από το κλείσιμο αυτού του σχολείου δεν φτάνει για να πληρωθούν όλα αυτά η κυρία Διαμαντοπούλου έχει κλείσει εκατοντάδες σχολεία.
ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...