Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

"Πρωτοβουλία αλληλεγγύης"

ΣΥΜΠΟΛΙΤΙΣΣΕΣ ,ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ,
Εδώ και κάποιες μέρες ο γνωστός τηλεοπτικός  σταθμός ΣΚΑΪ σε συνεργασία με τρείς αλυσίδες Σουπερ Μάρκετ ( LIDL, ΜΑΣΟΥΤΗΣ, ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ , ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ και ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ) ξεκίνησαν μια καμπάνια για συλλογή τροφίμων , σε ειδικά διαμορφωμένα σημεία, μέσα στα κατά τόπους καταστήματα των εν λόγω αλυσίδων, εν όψη των γιορτών, για να ανακουφίσουν, όπως ισχυρίζονται, τους αδύναμους και φτωχότερους από τους συμπολίτες μας που δεν έχουν τα στοιχειώδη. Σ αυτήν την καμπάνια συμμετέχει και η Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Ονομάζουν δε, την  πρωτοβουλία τους αυτή , πρωτοβουλία αλληλεγγύης.
ΣΥΜΠΟΛΙΤΙΣΣΕΣ , ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ
 ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ
 Το καθεστωτικό ΣΚΑΪ , που πρωτοστάτησε, με την προπαγάνδα του, στην διαρκή φτωχοποίηση του Ελληνικού λαού,  λοιδορώντας αγώνες εργαζομένων, ενεργοποιώντας την πιο αθλία μορφή κοινωνικού αυτοματισμού ,  στρέφοντας την μια κοινωνική ομάδα εναντία στην άλλη, υποστηρίζοντας με τον πιο ξετσίπωτο τρόπο όλες τις φορομπηχτικές επιδρομές της κυβέρνησης των υπηρετών των τραπεζιτών  τοκογλύφων , κάνοντας πράξη , καθημερινά το δόγμα του σοκ , διαδίδοντας ψέματα και τρομοκρατώντας τον βαθιά δοκιμαζόμενο λαό , ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.
 ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΣ ΠΟΙΟΥΣ;
 Μας καλούν να χαρίσουμε τρόφιμα, τα οποία μετά οι ίδιοι θα μοιράσουν στους φτωχούς, αφού τα αγοράσουμε από τους ιδίους. Από ποιους δηλαδή; Από τις τρεις κυριότερες αλυσίδες Σουπερ Μάρκετ , που λειτουργώντας , τα τελευταία 10 χρόνια του ΕΥΡΩ  ανεξέλεγκτα ,με ορούς καρτέλ,  χειραγωγούσαν τις τιμές προς τα πάνω , και έκαναν  την καθημερινή ζωή μας πιο ακριβή παρά ποτέ.
Αυτοί που τα τελευταία 10 χρόνια , συστηματικά έκλεβαν με την ανοχή των κυβερνήσεων το μεροκάματο  μας , που εφάρμοζαν της μειωμένη εργασία και μισθούς στις επιχειρήσεις του κλέβοντας το μεροκάματο των εργαζομένων τους , αφού πρώτοι απ όλους, εφάρμοσαν τις ελαστικές σχέσεις εργασίας και καταπάτησαν κάθε εργατικό δικαίωμα, και εν τέλει αυτοί που ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για την χρεοκοπία του Λαού μας , πολύ πριν χρεοκοπήσει επίσημα  , έρχονται να μας καλέσουν σε δράση «αλληλεγγύης».
 ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΤΥΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» ΤΟΥΣ;
 Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
 ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
 ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΤΟΥΣ
 ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΠΛΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε.  ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ
ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ – ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΙΑ- ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ
 ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.
Ε.Πα.Μ Θεσσαλονικης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...