Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

H MHNYΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ (άρθρο 86 Συντ.)

Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2011

Αγαπητοί κύριοι,
Παρακαλώ όπως λάβετε αντίγραφα των εντύπων και οπτικοακουστικών πρακτικών της συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων την 24 Νοεμβρίου 2011.
Κατά την διάρκεια της συνεδριάσεως αυτής και στο λεπτό 34:50” ανακοινώθηκε από τον Προεδρεύοντα ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης διεβίβασε στην Βουλή των Ελλήνων δικογραφία για την ποινική δίωξη Υπουργών και μελών της Κυβερνήσεως.

Στα γραπτά κείμενα η ανακοίνωση αυτή βρίσκεται στην σελίδα 42 των Πρακτικών της Συνεδριάσεως.

Η δικογραφία με αρ. Α.Β.Μ. ΙΔ 2010/19473/15-10-2010 αφορά την μήνυση που έχει υποβάλλει ο κ. Δημήτρης Αντωνίου κατά των Βουλευτών και αρχηγών Κομμάτων και κάθε άλλου υπευθύνου για την υπερψήφιση της από 08-05-2010 Δανειακής Σύμβασης και επισυναπτομένου αυτής Μνημονίου (ν.3845/06-05-2010), της Ελλάδος με την Τρόϊκα.

Στην πιό πάνω δικογραφία προστέθηκε ως συναφής η αίτηση δίωξης με αρ.4519/21-10-2011 η οποία διεβιβάσθη από τον Αρειο Πάγο προς την Βουλή των Ελλήνων μέσω του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στις 27-10-2011. Η αίτηση δίωξης αφορά τους τρείς Βουλευτές Φλωρίδη Γεώργιο, Νασιώκα Εκτωρα και Ρομπόπουλο Θωμά οι οποίοι έχουν πλέον παραιτηθεί του Βουλευτικού τους αξιώματος και της σχετικής με αυτό ασυλίας που ετύγχαναν καθόσο καιρό το διατηρούσαν.
Σας παραθέτω συνημμένα αντίγραφα:
1. της αιτήσεως διώξεως κατά των παραιτηθέντων βουλευτών,
2. αντίγραφο της ενημερωσης από τον Αρειο Πάγο για την διαβίβαση της αιτήσεως αυτής
3. Απόσπασμα των γραπτών πρακτικών της συνεδριάσεως της Ολομελείας της Βουλής των Ελλήνων την 24-11-2011 οπότε και ανακοινώθηκε στο Σώμα η διαβίβαση της μηνύσεως και της αιτήσεως διώξεων
4. To πλήρες κείμενο των γραπτών πρακτικών της σχετικής συνεδριάσεως μπορείτε να το βρείτε στο πιό κάτω link:
http://www.hellenicparliament.gr/
5. Απόσπασμα έναρξης της συνεδριάσεων της Ολομελείας, της ανακοίνωσης της διαβίβασης της δικογραφίας και λήξης της συνεδριάσεως της Ολομελείας της 24-11-2011 το οποίο επίσης μπορείτε να δείτε και στο πιό κάτω link:
6. To πλήρες οπτικοακουστικό υλικό καταγραφής της σχετικής συνεδριάσεως μπορείτε να το βρείτε στο πιό κάτω link:
http://www.hellenicparliament.gr/
7. Το κείμενο της μηνύσεως κατά των βουλευτών για την υπερψήφιση του Μνημονίου έχει αναρτηθεί στο blog zoidosia
Για οποιαδήποτε άλλη συμπληρωματικά πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα πιό κάτω τηλέφωνα
Δημήτρης Αντωνίου 6980-539011
Γιαμαρέλλος Παντελής 6944 579911

Mε την ανακοίνωση της διαβίβασης της δικογραφίας από τον Αρειο Πάγο ενώπιον της Ολομελείας της Βουλής των Ελλήνων είναι πλέον γεγονός ότι η υπόθεση της μηνύσεως αλλά και της αιτήσεως διώξεως δεν αφορά κάποιο αστείο ή φήμη αλλά κανονικό πολιτικό γεγονός το οποίο νομίζουμε ότι επιβάλλεται να γίνει γνωστό στους Ελληνες Πολίτες και μέσω υμών.
Ηδη έχουμε ξεκινήσει περαιτέρω ενέργειες ούτως ώστε, ως άμεσα εμπλεκόμενοι, να ενημερωθούμε από τα αρμόδια όργανα για τις επόμενες κινήσεις και διαδικασίες όπως αυτές ορίζονται από τα αντίστοιχα άρθρα του Ελληνικού Συντάγματος και τους σχετικούς εφαρμοστικούς ή άλλους νόμους.
Με τιμή
Δημήτρης Αντωνίου
Παντελής Γιαμαρέλλος

Πηγή: ΕΠΑΜ Κατερίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...