Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Οι «Αγανακτισμένοι» Καταδρομείς κατεβαίνουν στο Σύνταγμα !

Σε δυναμικό παρών στο Σύνταγμα καλούν την 1η Οκτωβρίου 2011 οι Έφεδροι Καταδρομείς και Πεζοναύτες που υπηρέτησαν στις Ειδικές Δυνάμεις της χώρας μας.

Η πλήρης ανακοίνωση

«Την 1η Οκτωβρίου 2011 ημέρα Σάββατο και ώρα 19:00μ.μ δίνουμε ένα δυναμικό παρών όλοι οι πρώην Έφεδροι Καταδρομείς και Πεζοναύτες πού υπηρετήσαμε στις Ειδικές Δυνάμεις στην Πλατεία Συντάγματος. Καλούμε όλους τους πρώην έφεδρους Καταδρομείς και Πεζοναύτες, καθώς και όσους εν ενεργεία Στελέχη πού υπηρετούν στις Ειδικές Δυνάμεις να δώσουν ένα δυναμικό παρών.

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ:

Εμείς των Ειδικών Δυνάμεων την ημέρα πού απολυθήκαμε ΔΕΝ πεθάναμε ΟΥΤΕ εξαφανιστήκαμε. Είμαστε εδώ , ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ , ΖΟΥΜΕ μέσα στην Κοινωνία. ΒΛΕΠΟΥΜΕ , ΑΚΟΥΜΕ , παρακολουθούμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ και είμαστε ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ με την κατάντια της Πατρίδας μας.
Εμείς έχουμε ορκιστεί να φυλάττουμε Πίστη εις την Πατρίδα και ο όρκος μας ισχύει μέχρι να πεθάνουμε. Εμείς λοιπόν οι Έλληνες Κομμάντος υπηρετήσαμε μια δύσκολη θητεία και τον Μπερέ μας , τα Διακριτικά μας και τα Σχολεία πού περάσαμε τα εξαγοράσαμε με ΙΔΡΩΤΑ και ΑΙΜΑ.
Όλα αυτά τα κάναμε για να κρατήσουμε τον Εχθρό, εκτός των τειχών και τον Λαό μας να Ζει με Ελευθερία και Αξιοπρέπεια στη Πατρίδα του.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε Νόμιμα πλαίσια καθώς θα έχει δοθεί καταστατικό με τα Ονοματεπώνυμα των συμμετεχόντων στις Αστυνομικές Αρχές για να μην υπάρξουν έκτροπες καταστάσεις.
Οι συμμετέχοντες πού θα λάβουν μέρος θα φορούν ομοιόμορφα μπλουζάκια μαύρου χρώματος. Στη μπροστινή και πίσω όψη θα διακρίνονται τα Εμβλήματα ” Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ ” και ” ΘΑΡΣΗΝ ΧΡΗ ” για όσους υπηρέτησαν ως Καταδρομείς και Πεζοναύτες αντίστοιχα. Επίσης στο πίσω μέρος θα αναγράφεται η ομάδα πού διοργάνωσε την εκδήλωση ” ( Κ.Ε.Ε.Δ. ) ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ “.
Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΣΤΙΣ 18:00 μ.μ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :
Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος μπορούν να επικοινωνούν με τον ” Σύνδεσμο Απόστρατων Ειδικών Δυνάμεων ” { http://www.facebook.com/profile.php?id=100001571063968 }.
Με την ομάδα μας ” ( Κ.Ε.Ε.Δ. ) ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ “ { http://www.facebook.com/groups/168714993153743/ }.
Στο Site www.keed-hellas.net
Με e-mail { keed.hellas@gmail.com }.

ΥΓ : Εμείς ήμασταν και είμαστε Στρατιώτες εν εφεδρεία ,ΔΕΝ σπάμε πεζοδρόμια, ΔΕΝ καίμε περιουσίες, ΔΕΝ γκρεμίζουμε θεσμούς, ίσα-ίσα υπάρχουμε για να τα προστατεύουμε.
Πηγή: http://bit.ly/pVnZoD

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...