Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Στη Βέροια, άρχισαν να επανασυνδέουν το κομμένο ρεύμα. «ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – Κοινωνική αλληλεγγύη – συνδέουμε το ρεύμα».



Σήμερα, που ο πολίτης απολαμβάνει την ησυχία την τάξη και την ασφάλεια, όπου η ευνομία και η κρατική αρωγή είναι ο κανόνας, πολίτες της Βέροιας, αποφάσισαν να εγκληματήσουν. Άρχισαν να επανασυνδέουν το κομμένο ρεύμα.
Αντιδρώντας στην επέλαση της βαρβαρότητας, επανασυνδέουν το ρεύμα σε οικογένειες που δεν μπορούσαν να το πληρώσουν. Και το ηλεκτρικό, είναι κοινωνικό αγαθό. Είναι

εγκληματική αυτή η συμπεριφορά στους πολίτες της πατρίδας μας, που αν και τους οδήγησαν στην ανεργία και την ανέχεια , τώρα τους καταδικάζουν και σε τριτοκοσμική καθημερινότητα.
Την κλοπή των πάντων από λίγους μεγαλοσχήμονες, το ξεπούλημα των πάντων διαχρονικά από....
πολιτικά ανδρείκελα, δεν θα την πληρώσει ο απλός πολίτης. Σε αυτήν την χώρα, εκτός από την υποχρέωση να πληρώνουμε και να ξαναπληρώνουμε κλέφτες και απατεώνες, έχουμε και δικαιώματα. Και το σπουδαιότερο από όλα, είναι η αξιοπρέπεια.
Με αυτές τις απλές σκέψεις, ομάδα πολιτών της Βέροιας, ανοίγουν την «χελώνα» της ΔΕΗ, εν αγνοία του ιδιοκτήτη, επανασυνδέουν το ρεύμα και σκεπάζουν την «χελώνα» με ένα αυτοκόλλητο που γράφει:

«ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – Κοινωνική αλληλεγγύη – συνδέουμε το ρεύμα». 



http://ksipnistere.blogspot.com/2011/09/blog-post_5413.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...