Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Κάλεσμα κοινής δράσης ενάντια στα χαράτσια -AΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΟΛΟΥ



Δεν έχουμε … Δεν πληρώνουμε

Η συμμαχία κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και τρόικας συνεχίζει να καταδυναστεύει το λαό, με όλο και μεγαλύτερη ένταση, μέσα από τα απανωτά μνημόνια. Σε συνεργασία με τους υποστηρικτές της επιβάλλει σε κάθε εργαζόμενο – συνταξιούχο – άνεργο – νέο – αυτοαπασχολούμενο – αγρότη, με τον πλέον αντισυνταγματικό – αντιδημοκρατικό τρόπο, να πληρώσει ένα χρέος για το οποίο δεν φέρει καμία ευθύνη.

Η μεγαλύτερη ληστεία των λαϊκών στρωμάτων δεν πρέπει και δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη.
Μετά τον καταιγισμό μέτρων της προηγούμενης χρονιάς (φοροεπιδρομές – απολύσεις – περικοπές σε μισθούς και συντάξεις) σε ότι δικαίωμα κατακτήθηκε τις προηγούμενες δεκαετίες και θύμιζε κοινωνικό κράτος, επανέρχονται με τη νέα επιβολή χαρατσιών στην ακίνητη περιουσία και με επιπλέον κεφαλικό φόρο, που ονομάζουν έκτακτη εισφορά «αλληλεγγύης».

Φτάνει πια! Να φύγουν κυβέρνηση – τρόικα - μνημόνιο

Αντιλαμβανόμαστε ότι για την απόσυρση αυτών των βάρβαρων μέτρων που διαλύουν και ισοπεδώνουν ολόκληρη την κοινωνία, έχει σαν προϋπόθεση να πέσει αυτή η προδοτική κυβέρνηση και να ανατραπεί αυτό το σάπιο πολιτικό σύστημα. Ένα πολιτικό καθεστώς που τόσα χρόνια επιβάλλει τέτοιες επιλογές, αγνοώντας τις ανάγκες όλου του λαού.

Δεν πληρώνουμε τα χαράτσια – Δεν πληρώνουμε την κρίση τους

Είμαστε αποφασισμένοι να σταματήσουμε την πλήρη φτωχοποίηση της κοινωνίας που προωθούν. Αρνούμαστε να πληρώσουμε τις έκτακτες ληστρικές εισφορές.

Καλούμε κάθε σωματείο και συλλογικότητα, τους φοιτητικούς συλλόγους, τα κινήματα ανυπακοής «δεν πληρώνω» και κάθε πολίτη του Βόλου να συμμετέχει σε πλατιές μαζικές κινητοποιήσεις για να σταματήσουμε την επιβολή χαρατσιών.

  • Παρεμβαίνουμε με τους ΦΣ στη ΔΕΗ και μετά στην εφορία, ΔΕΥΤΕΡΑ 26/9 11πμ
  • Παρεμβαίνουμε με την πρωτοβουλία «δεν πληρώνω» στην πλ. Ελευθερίας, ΤΕΤΑΡΤΗ 28/9 6μμ
  • Συμμετέχουμε στην παμβολιώτικη συγκέντρωση στην παραλία (άγαλμα) ΤΕΤΑΡΤΗ 28/9 7μμ
  • Συμμετέχουμε στη συνάντηση συντονισμού σωματείων, επιτροπών, πρωτοβουλιών, κινήσεων, οργανώσεων για να προετοιμάσουμε την παράσταση διαμαρτυρίας στην εφορία το πρωί της ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 30/9

Αγανακτισμένοι Πολίτες Βόλου

Συντονιστικό Καταλήψεων και Γενικών Συνελεύσεων Βόλου

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Μαγνησίας

ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...