Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Οριστικό: Κόβουν το ρεύμα σε όσους δεν έχουν να πληρώσουν φόρους!!!



Oριστικό: Η κυβέρνηση αποφάσισε να κόβεται το ρεύμα σε όσους ιδιοκτήτες ακινήτων δεν πληρώνουν το νέο φόρο για τα ακίνητα! Υπολογίζεται ότι στα 65.000 νοικοκυριά που σήμερα έχει κοπεί το ρεύμα γιατί δεν έχουν να πληρώσουν θα προστεθούν και άλλες 100.000, χωρίς να είναι βέβαιο ότι ο αριθμός θα περιοριστεί εκεί,
αλλά επίσης θα υπάρξουν και άλλα ζητήματα τα οποία αποτελούν πραγματική κοινωνική βόμβα:

Στα συντριπτικά περισσότερα ακίνητα που ενοικιάζονται, υπολογίζεται στο 90% το ποσοστό των ενοικιαστών οι οποίοι έχουν αλλάξει τον λογαριασμό της ΔΕΗ και τον έχουν πάρει στο όνομά τους κατ’απαίτηση φυσικά των ιδιοκτητών, οι οποίοι φοβούνται μήπως φύγουν αιφνιδιαστικά οι ενοικιαστές και τους αφήσουν ως «φέσι» το ηλεκτρικό ρεύμα.


Δηλαδή το 90% των ακινήτων που ενοικιάζονται και στα οποία η κυβέρνηση απειλεί να κόψει το ηλεκτρικό ρεύμα, το θύμα αν κοπεί το ρεύμα δεν θα είναι ο ιδιοκτήτης αλλά ο ενοικιαστής, σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης αρνηθεί να πληρώσει το φόρο!

Αυθαίρετα μπορεί ο ενοικιαστής να κρατήσει από το ενοίκιο το επιπλέον ποσό που θα κληθεί να πληρώσει μέσα από τον λογαριασμό της ΔΕΗ, αλλά αυθαίρετα! Αν δεν συμφωνήσει ο ιδιοκτήτης και τον σύρει στα δικαστήρια ή δεν του ανανεώσει την σύμβαση, τι θα γίνει;

Μέσα λοιπόν σε αυτό το χάος που έχει περάσει και στην καθημερινή μας ζωή, η κυβέρνηση το μόνο που σκέφτεται είναι το πώς θα βάλει και νέους φόρους, ενώ η χώρα έχει ήδη πτωχεύσει πρακτικά.

Αύριο ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου συγκαλεί έκτακτη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής για να εκτιμηθούν τα νέα δεδομένα. Η συνεδρίαση θα γίνει αμέσως μετά την τηλεδιάσκεψη, που θα έχει ο πρωθυπουργός με την Άνγκελα Μέρκελ και τον Νικολά Σαρκοζί, οι οποίοι θα του ανακοινώσουν τι έχουν αποφασίσει για την τύχη της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...