Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

ΖΗΤΑΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ για την σύσταση ομάδας νομικής υποστήριξηςΤην Τετάρτη 27/7/2011  το βράδυ η Συνέλευση των Αγανακτισμένων Πολιτών Πιερίας στην κεντρική πλατεία Κατερίνης αποφάσισε να προχωρήσει στην σύσταση ομάδας νομικής υποστήριξης και για το λόγο αυτό 

ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ όλους τους δικηγόρους του Νομού Πιερίας  

που επιθυμούν να βοηθήσουν, παρέχοντας τα φώτα της επιστήμης τους και νομικές συμβουλές για το καλό και το συμφέρον όλων των πολιτών 
σε θέματα όπου παρατηρείται παρέκκλιση και παραβίαση του Νόμου από το ίδιο το κράτος, τους φορείς  και τις υπηρεσίες του .

ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ - ΘΑ ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ!!!ΖΗΤΑΜΕ  Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ   να επέμβει εθελοντικά και καταλυτικά .


Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και είμαστε πεπεισμένοι ότι με αυτή την εθελοντική  προσφορά σας θα βάλουμε όλοι ένα λιθαράκι σε αυτόν τον τόπο για ένα καλύτερο αύριο .


Για δηλώσεις εθελοντικής νομικής υποστήριξης και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο email  aganpierias@gmail.com  ή να έρθετε στην επόμενη συνέλευση μας την Τετάρτη  στις 9.30 το βράδυ στην Πλατεία Κατερίνης .


ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...