Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ.. "STORY" ΜΕ ΧΡΕΗ, ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ "ΚΑΛΑ" ΜΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΑΣ !

 
Δήμαρχος Προσοτσάνης: "..Θεέ μου, βοήθα με.. !"

Ο Δήμος Προσοτσάνης, για όσους δε γνωρίζουν, έχει όλα τα στοιχεία για να γυριστεί μια σαπουνόπερα αμερικανικού τύπου με δολοπλοκίες, χρέη και όλες τις τηλεοπτικές υπερβολές που, στην περίπτωση του εν' λόγω Δήμου, μόνον "υπερβολές" δε θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν.

Ο Δήμος Προσοτσάνης είναι καταχρεωμένος στους πάντες, σε βαθμό που ο Δήμος δε γνωρίζει σε ποιους χρωστά... Είναι τόσο χάλια η οικονομική κατάσταση του Δήμου, από τη διαχείριση προηγουμένων ετών, που λέγεται πως όποιος δημότης είχε "ανάγκη" ή ζητούσε χρήματα από το Δήμο, τα έπαιρνε δίχως δεύτερη κουβέντα και χωρίς άλλες (περιττές ?) διατυπώσεις.

 
πρώην και νυν Δήμαρχος:
-"..Ήμαρτον.." !
-"..Κάτσε να τ'ακούσεις.. που πάς;" !

Το σημερινό δημοτικό συμβούλιο απασχόλησε και το θέμα των μεταβιβάσεων οικοπέδων στον πρώην Δήμο Σιταγρών. Για την ιστορία, ο πρώην Δήμος Σιταγρών έδωσε οικόπεδα σε δημότες του τα οποία ανήκαν στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών της περιοχής και ήταν υποθηκευμένα στην Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδας ! Παραμένει απορίας άξιον πως έγιναν οι μεταβιβάσεις στο υποθηκοφυλακείο.

Το σίγουρο είναι πως η νέα δημοτική αρχή (από τις αρχές του έτους) περισσότερο έχει μετανοιώσει που εκλέχθηκε, στην παρούσα οικονομική συγκυρία, στη Διοίκηση του Δήμου, παρά επιχαίρει που κυβερνά έναν Δήμο Χρεοκοπημένο... Κάτι σαν το σημερινό ΠΑΣΟΚ του Γιώργου.. .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...