Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Εκχώρηση κυριαρχίας χωρίς 180 ψήφους στην Βουλή = Εδώλιο!



Image



Με αντάλλαγμα την εθνική κυριαρχία, οι Γερμανοί κατά κύριο λόγο και κατά δεύτερο οι Γάλλοι, μας υπόσχονται απλά... παραμονή στην ευρωζώνη.

Δυστυχώς επιβεβαιώνεται πλήρως η προβλέψη και η θέση που είχαμε λάβει πριν από δύο εβδομάδες:


Ότι έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι παραμονή στο ευρώ, σημαίνει ότι θα γίνουν δούλοι στο τόπο τους.




Σημαίνει τέλος στην εθνική κυριαρχία (αυτά τα περί "απώλειας μέρους της εθνικής κυριαρχίας" θυμίζει το "ολίγον έγκυος"), ανάληψη της οικονομικής και συνεπώς όλης της διακυβέρνησης της χώρας από τους ξένους και βέβαια έπεται συνέχεια.


Ιστορικά ένα κράτος που έχει αποφασίσει από μόνο του να παραδοθεί σε μία ξένη δύναμη χάνει νομοτελειακά, αργά ή γρήγορα εδάφη και έλεγχο.


Εκτός και αν νομίζει κάποιος ότι μια Ελλάδα της οποίας τον έλεγχο τον έχουν οι ξένοι θα μείνει ανέπαφη την στιγμή που η Τουρκία καραδοκεί.

Εκτός και αν υπάρχουν αφελείς που πιστεύουν ότι η Μέρκελ θα στείλει στρατό για να μας προστατέψει! Η άλλη λύση ένα μεγάλο "ΟΧΙ" στην εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας και αγώνας για να παρεμείνουμε στην ευρωζώνη.


Και στην μία περίπτωση και στην άλλη η χώρα θα περάσει δύσκλες στιγμές.


Υπάρχει και η διέξοδος του εθνικού νομίσματος. Εδώ οι πολίτες θα επιλέξουν συν τω χρόνω. Κανείς δεν μπορεί να επιβάλει τίποτα σε μία χώρα, αν οι πολίτες της δεν το επιθυμούν ή δεν αντιδρούν.


Ούτε καν δικτατορία.


Πάντως η κυβέρνηση για να περάσει την συμφωνία εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας θα πρέπει να έχει πλειοψηφία 3/5 δηλαδή 180 βουλευτές.

Οτιδήποτε άλλο (δηλαδή απόπειρά τους να περάσουν την συμφωνία με απόλυτη πλειοψηφία 151 ψήφων, τους καθίζει στο εδώλιο του κατηγορουμένου με κατηγορίες ανάλογες με αυτές των πραξικοπηματιών της 21ης Απριλίου.


Η ώρα της απόφασης έφτασε. Οι Γαλλογερμανοί προτείνουν για την ακρίβεια επιβάλουν "κούρεμα" του χρέους άνω του 50%. αυτό σημαίνει καταστροφή σε τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία κλπ και βέβαια απαιτούν πρωτογενή πλεονάσματα μέχρι το τέλος του 2012.

Θα μας δανείζουν μόνο για τους τόκους των παλαιών δανείων. Η Ελλάδα θα πρέπει να βγάζει αρκετά για να πληρώνει τα έξοδά της και να μειώνει και το κεφάλαιο των δανείων! Επίσης διορία εννέα μήνες στις τράπεζες να βρουν κεφάλαια και μετά στήριξη από τα κράτη ή το EFSF.

Τα λεφτά που θα χάσουν οι τράπεζες, υπόσχονται ότι θα τους τα δώσουν πίσω μέσω των ιδιωτικοποιήσεων. Δηλαδή το 50 ή 60% του χρέους θα το δώσουμε πίσω με εθνικό πλούτο...


Αυτό το θεωρούν καλή και εθνικά συμφέρουσα συμφωνία;


defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...