Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΝ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ "ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ" > Οι Έλληνες αντιστέκονται στην παγκόσμια κυβέρνηση με την μη παραλαβή της "κάρτας του πολίτη" - ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ



Η συγκεκριμένη αίτηση / αναφορά την οποία προτρέπουμε όλον τον Ελληνικό λαό να καταθέσει, δεν είναι τίποτα παραπάνω από χρήση τού δικαιώματος που μάς παρέχει το Ελληνικό Σύνταγμα. Προβλέπεται στο Άρθρο 10 παράγραφος #1 #.
ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ
Σε μία πραγματική Δημοκρατία θα πρέπει να συμμετέχουμε, όχι μόνο με την ψήφο μας, αλλά ενεργά και με πλήρη συνείδηση, όπως ακριβώς συνέβαινε και στην αρχαία ΕΛΛΑΔΑ.
Στην προαναφερθείσα αίτηση, δηλώνουμε ατομικά και επώνυμα, ως Έλληνες πολίτες στον Πρόεδρο Δημοκρατίας, ότι εάν οι βουλευτές προχωρήσουν στην ψήφιση νόμου για την Κάρτα τού Πολίτη και την Φοροκάρτα (εφόσον οι ίδιοι έχουν καταστρατηγήσει τους νόμους τού Κράτους και τα Συνταγματικά δικαιώματά μας) θα μάς εξωθήσουν στο να γίνουμε και εμείς, εν μέρει «παραβάτες» τού Συντάγματος, προχωρώντας σε ριζοσπαστικές λύσεις.
Ήτοι στην μή κατάθεση τών φορολογικών μας δηλώσεων από την επόμενη χρονιά. Ή απλούστατα στο να θέσουμε σε εφαρμογή το Άρθρο 120 τού Ελληνικού Συντάγματος.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η παραπάνω αίτηση δεν έχει κανένα οικονομικό κόστος και είναι απολύτως κατοχυρωμένη νομικά.
Με την ενέργειά μας αυτή, είμαστε σε θέση να δηλώσουμε έμπρακτα και κατηγορηματικά την αντίθεση μας στην Κάρτα τού Πολίτη και να απαιτήσουμε να μην μάς επιβληθεί.
Πλέον δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την μη κατάθεσή της, παρά μόνον ο ραγιαδισμός.
Τέλος όσον αφορά τους γονείς με ανήλικα τέκνα, μπορούν να τα συμπεριλάβουν και αυτά στην αναφορά, αφού ως κηδεμόνες, έχουν πλήρη ευθύνη για την ζωή και το μέλλον τους.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!!
ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΓΓΡΑΦΟ, ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΤΥΠΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΨΗΦΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΓΝΟΟΥΝ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΟΤΗΤΑ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ - ΘΕΣΜΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΣΗ, Ή ΑΝ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΟΥ.
Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ, ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ !!!!!
Αποστέλλουμε την αίτηση στο γραφείου τού Προέδρου της Δημοκρατίας στο Fax:
210 72.32.342
Μπορείτε επίσης να καταθέσετε την άποψή σας για το θέμα, στην προσωπική ιστοσελίδα τού Προέδρου www.presidency.gr

(Σημείωση: Αντιγράψτε το έντυπο. Tυπώστε το! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!!)

ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
Παρακάτω σάς παραθέτουμε τις απαντήσεις που λάβαμε στις αιτήσεις που ήδη αποστείλαμε στο Υπουργείου Εσωτερικών, αναφορικά με την Κάρτα τού Πολίτη και την Φοροκάρτα.
Όπως θα διαπιστώσετε, οι απαντήσεις που έχουν δοθεί είναι πανομοιότυπες.
Επικαλούμενοι ανούσιες και υποτυπώδεις «διευκολύνσεις» που θα μάς προσφέρει η Κάρτα, προσπαθούν να μάς πείσουν ότι τελικά, αυτός ο νέος τρόπος Ηλεκτρονικής κατασκόπευσης και υποδούλωσης θα είναι προς όφελός μας!!!

Εικόνα
Εικόνα

Εικόνα

Δηλώνουν με περισσή αλλαζονεία, αψηφώντας ταυτόχρονα τους Έλληνες πολίτες που με συνεχείς συγκεντρώσεις έχουν δηλώσει κατηγορηματικά την αντίθεσή τους, ότι θα προχωρήσουν οπωσδήποτε στα ανθελληνικά σχέδια που τους υπέδειξαν τα αφεντικά τους!!!
Με αυτή τους την απάντηση, δεν αφήνουν περιθώρια για αμφιβολίες.
Οι υποτακτικοί τής Νέας Τάξης Πραγμάτων, έχουν σκοπό να μάς επιβάλλουν την Κάρτα τού Πολίτη, είτε το θέλουμε είτε όχι!!!!
Η Νέα Τάξη προχωρά στα σχέδια της.
ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ!!!
ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ!!!


ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΟΤΕ:

° ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
° ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
° ΤΗΝ ΙΣΩΠΕΔΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ
° ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΑΡΙΘΜΟΥΣ

Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ!!!

ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ:

° Την ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ
° Την ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΛΕΜΕ Ο Χ Ι :

° Στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
° Την ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ
° Την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...