Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Nα μη ξεχάσουμε να ξαναψηφίσουμε τον ανιδιοτελή ...




Σύμφωνα με επιστολή του Κυρίου Αντώνη Ζαρκανέλα τέως Διευθυντή της Πολεοδομίας Θεσσαλονίκης που δημοσιεύεται στην τοπική εφημερίδα Πολίτης της Πιερίας , άλλος ένας "άθλος " πραγματοποιήθηκε στην περιοχή των Ολυμπίων θεών . Στον παραδοσιακό οικισμό Φτέρη Πιερίας που είναι γεμάτος με αυθαίρετα τα τελευταία 30 χρόνια ΜΟΝΟ ένας άνθρωπος κατόρθωσε να εκδώσει άδεια με την οποία εξαιρείται από την κατεδάφιση το αυθαίρετο του και ταυτόγχρονα νομιμοποιείται .
Ο σύγχρονος Ηρακλέας που κατάφερε να πνίξει το φίδι της πολεοδομίας και να βγει θριαμβευτής είναι ο επί 12 χρόνια Νομάρχης Πιερίας κος Παπαστεργίου ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες μετά το πέρας της θητείας του εργάζεται και μισθοδοτείται στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας. Ο πρώην Νομάρχης μας κατάφερε όχι μόνο να εκδώσει την παραπάνω άδεια αλλά σε πείσμα και όσων διατείνονται ότι το δημόσιο δεν λειτουργεί - η άδεια εκδόθηκε στις 30 Δεκεμβρίου του 2010 (μια μέρα πριν πάψει να είναι Νομάρχης - και 2 μέρες πριν μπει ο καινούργιος χρόνος ) . Ο Κύριος Ζαργανέλας με θαυμασμό φανταζόμαστε σημειώνει ότι η εξαίρεση από την κατεδάφιση και η έκδοση οικοδομικής άδειας επετεύχθη σε λιγότερο από 2 μήνες . Προφανώς την αποτελεσματικότητα του ανδρός κατάλαβε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τον μετέφερε στα κεντρικά γραφεία της ως έμμισθο στέλεχος .
Ε τώρα άμα υπάρχει άνθρωπος στην Πιερία που καταφέρνει να πάρει την μόνη άδεια νομιμοποίησης τα τελευταία 30 χρόνια και αυτή η άδεια να εκδοθεί την μέρα που το μόνο που κυκλοφορεί είναι οι καλικάντζαροι ....
Ε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΝΟΥΜΕ .
KAI AΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...