Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Άδωνις Γεωργιάδης: "Αν ξανάρθει κλαμένη στη Βουλή, θα φάει γιαούρτια"





Την έντονη αντίδραση του βουλευτή του ΛΑΟΣ, Άδ. Γεωργιάδη, προκάλεσαν οι δηλώσεις της Βάσως Παπανδρέου περί "συνειδησιακού προβλήματος" για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.


Επίθεση στη Βάσω Παπανδρέου και το Χρήστο Παπουτσή εξαπέλυσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ δεν....
παρέλειψε να αναφερθεί και στη διαγραφή της Λούκας Κατσέλη. "Αν ξανάρθει η κα Παπανδρέου κλαμένη στη Βουλή, για να ψηφίσει για τελευταία φορά ένα νομοσχέδιο, θα φάει γιαούρτια", είπε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ σε συνέντευξή του στο "Ράδιο Γνώμη 93,7 fm".




Η κα Παπανδρέου, από τη βήμα της Βουλής, κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου, τόνισε σε δραματικό ύφος, ότι η συνάντησή της με τον πρωθυπουργό, την έπεισε να υπερψηφίσει το πολυνομοσχέδιο στο σύνολό του. Όπως είπε, είχε αποφασίσει να μην ψηφίσει το άρθρο 37, ώστε να δοθεί στην Τρόικα το μήνυμα, ότι και στην Ελλάδα "έχουμε τις δικές μας κόκκινες γραμμές".


Ωστόσο, όπως είπε, το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός της ζήτησε, να του δώσει την ευκαιρία να διαπραγματευτεί με καλύτερους όρους στη Σύνοδο Κορυφής, την έκανε να αλλάξει γνώμη και να ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο, "για τελευταία φορά". Αναφερόμενος στον υπουργό Προστασίας του πολίτη, Χρ. Παπουτσή, εξέφρασε την πεποίθηση, ότι πρέπει να παραιτηθεί, "καθώς έδωσε την περιφρούρηση του Συντάγματος στο ΠΑΜΕ".


"Να του δώσουμε και βραβείο δηλαδή;" είπε χαρακτηριστικά.Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε ακόμη και στη στάση της κ. Κατσέλη, η οποία δεν ψήφισε το επίμαχο άρθρο 37 για τις κλαδικές συμβάσεις, με αποτέλεσμα να διαγραφεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.Ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε, πως είναι "τεράστιας πολιτικής σημασίας η διαγραφή της κ. Κατσέλη καθώς δεν είναι ένα τυχαίο στέλεχος του κόμματος. Μεγαλύτερου βάρους από τις προηγούμενες διαγραφές. Και δημιουργεί άλλα δεδομένα".


http://www.briefingnews.gr/

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/10/blog-post_6806.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...