Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Συμμετείχαμε : οι Αγανακτισμένοι Πολίτες της Πιερίας συμμετείχαν στην Γενική Πανελλαδική Λαϊκή Συνέλευση Πλατειών στο Σύνταγμα το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Ιουλίου !!!












Οι Αγανακτισμένοι Πολίτες Πιερίας - Συμμετείχαν  ενεργά στην Γενική ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ Λαϊκή Συνέλευση της πλατείας Συντάγματος το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Ιουλίου 2011 στην οποία έλαβαν  μέρος εκπρόσωποι από πλατείες όλης της Ελλάδας.

" Ήρθαμε  σε επικοινωνία με τους αγωνιστές της πλατείας Συντάγματος που καθημερινά καταθέτουν την ψυχή τους με στόχο την διατήρηση και δυνάμωση του κινήματος .


Το Σάββατο  9/7/2011 και την Κυριακή 10/7/2011 γνωρίσαμε και ανταλλάξαμε απόψεις με συναγωνιστές πολίτες από περίπου 34 Πλατείες της Ελλάδας όπως - Θεσσαλονίκη, Χαλκίδα, Πάτρα, Σπάρτη, Λαμία, Ηράκλειο Κρήτης, Καλαμάτα , Κέρκυρα 
καθώς και λαϊκές Συνελεύσεις από διάφορες συνοικίες της Αθήνας.
Εισηγηθήκαμε τις θέσεις και τις προτάσεις μας  και  αφού ακούσαμε και τους εκπροσώπους των άλλων Πόλεων - συζητήθηκαν  βασικά και πρακτικά θέματα συντονισμού και κοινής δράσης "


Όλες τις Πλατείες των Αγανακτισμένων Πολιτών τις ενώνει ένα σύνθημα :

 Συνεχίζουμε τον αγώνα  πλέον ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ   ακομμάτιστα, ειρηνικά και με διάθεση να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...