Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011


Φραστική επίθεση στον Ευριπίδη Στυλιανίδη από φοιτητές στην Κομοτηνή!

Το περιστατικό συνέβη στην Κομοτηνή, το σαββατοκύριακο που πέρασε, όταν και ο πρώην υπουργός βρισκόταν στην πόλη μαζί με την οικογένεια του. Πιο συγκεκριμένα συνέβη στην γνωστή ταβέρνα του Ευριπίδη (σύμπτωση ε;) στην Πλατεία Ειρήνης.

Εκεί έτρωγε ο βουλευτής Ροδόπης με ένα ζευγάρι φίλων του την.....
γυναίκα του Γιούλη Παπαχρήστου και τα παιδιά του. Κάποια στιγμή κάποιοι φοιτητές που ήταν παραδίπλα άρχισαν να γιουχάρουν και να υβρίζουν τον ίδιο, του βουλευτές και το πολιτικό σύστημα γενικότερα.
Ο Στυλιανίδης κράτησε την ψυχραιμία του και δεν απάντησε. Δεν έκανε όμως το ίδιο η γυναίκα του Γιούλη, η οποία απευθυνόμενη στους διαμαρτυρόμενους φοιτητές τους είπε ότι δεν ντρέπονται και δεν σέβονται τίποτα.
«Δεν ντρέπεστε έχουμε και μικρά παιδιά», για να πάρει την απάντηση από τους φοιτητές: «Εσείς δεν ντραπήκατε όταν είσαστε στα μπουζούκια την ώρα που σκοτώνατε ένα άλλο παιδί»!!!
Αμέσως επενέβη ο πρώην υπουργός, ζητώντας τον λογαριασμό και αποχωρώντας από την ταβέρνα το γρηγορότερο

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/07/blog-post_738.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Ksipnistere_+%28.+.+.+.+.+.+.+++ksipnistere+_++%CE%9F+%CF%83%CE%B9%CF%89%CF%80%CF%8E%CE%BD+%CE%B4%CE%BF%CE%BA%CE%B5%CE%AF+%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%BD%29
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...