Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Τυπώστε το και μοιράστε το στους επαγγελματίες και εμπόρους του Νομού Πιερίας

Προς Επαγγελματίες – Εμπόρους και Επιχειρήσεις Ν. Πιερίας

«ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ »
                                         ΑΛΗΘΕΙΑ?????????

Εδώ και 4 τουλάχιστον χρόνια είμαστε όλοι μάρτυρες μιας τεράστιας και καλοπληρωμένης διαφημιστικής καμπάνιας από το Επιμελητήριο Πιερίας σε ραδιόφωνα τηλεόραση εφημερίδες γιγαντοπινακίδες με τίτλο «Στηρίζουμε την τοπική Αγορά»
Ωραιότατα και Επικοινωνιακότατα!!!
Ας φύγουμε όμως από την πληρωμένη επικοινωνία και ας δούμε την πράξη.
       Με προχθεσινή του απόφαση το Δ.Σ  του Επιμελητηρίου αποφάσισε να κάνει δεκτές για   πρώτη φορά στην Τοπική Έκθεση που διοργανώνει για τον Σεπτέμβριο συμμετοχές εμπόρων από άλλους Νομούς με την αιτιολογία της ισχυροποίησης  του θεσμού.
Ας το αναλύσουμε λιγάκι αυτό :
-          Σήμερα που το 20 % των μαγαζιών της Πιερίας έχουν βάλει λουκέτο ενώ σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι δυσκολεύονται να πληρώσουν τα λειτουργικά τους έξοδα ,έρχεται το Επιμελητήριο Πιερίας και μας λέει ότι με τα χρήματα των μελών τουδηλαδή τα δικά μας – θα οργανώσει –θα διαφημίσει και θα βάλει και λεωφορεία να μεταφέρει κόσμο σε μια έκθεση στην οποία θα μπορεί να έρθει ο έμπορος από κάθε νομό για να διαλαλήσει την πραμάτεια του .
-          Φίλε επαγγελματία , ξέρεις πολύ καλά ότι σημερινή οικονομική κρίση και οι ανάγκες για ρευστό σε κάθε επιχείρηση έχουν οδηγήσει πολλούς στην ρευστοποίηση των προϊόντων τους  –με μορφή προσφοράς –ακόμη και στην τιμή κάτω του κόστους .  Σε όλους αυτούς τους  ξένους εμπόρους  λοιπόν το Επιμελητήριο Πιερίας ανοίγει μια αγορά προκειμένου να έρθουν να ρευστοποιήσουν και να ξεστοκάρουν τα εμπορεύματα τους .Και όλα αυτά γίνονται με τα λεφτά των δικών μας συνδρομών που πληρώνουμε –υποχρεωτικά στο  Επιμελητήριο .
-          Είναι λογικό  ? αυτοί που έδωσαν ένα σκασμό λεφτά από τα λεφτά μας –σε διαφημίσεις  για να στηρίξουν υποτίθεται την τοπική αγορά – πάλι με τα λεφτά μας να δημιουργούν μια πραγματική αγορά για ξένους εμπόρους ?
-          Είναι λογικό ? ενώ το Επιμελητήριο Πιερίας έχει 11.500 μέλη επιχειρήσεις 
να ισχυρίζεται ότι θα ισχυροποιήσει τον θεσμό της τοπικής έκθεσης  -με ξένους εμπόρους ? Οι 11.500 ντόπιες επιχειρήσεις δεν τους φτάνουν ?
-          Είναι λογικό ?  ενώ επί χρόνια προσπαθούμε να πείσουμε τον καταναλωτή να   μην ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη στην Λάρισα  για να ψωνίσει ταυτόχρονα να ανοίγουμε αγορά και να  προσκαλούμε τους εμπόρους από αυτούς τους Νομούς ?
Επειδή υπάρχει πιθανότητα με την απόφαση αυτή του Επιμελητηρίου Πιερίας να δημιουργηθούν μεγάλες ζημιές σε κάποιους κλάδους της τοπικής αγοράς –σου ζητάμε να διαμαρτυρηθείς έντονα στα τηλέφωνα του Επιμελητηρίου και στα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής  ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23510 23211 , Email: champier@otenet.gr
Μέλη Διοικητικής Επιτροπής Επιμελητηρίου Πιερίας :
Χατζηχριστοδούλου Ηλίας  Πρόεδρος ,2351075562 , 2351075537
Γιαλένιας Μόσχος  Α΄ Αντιπρόεδρος, 2351023156 , 2351037239
Βελώνη Σταματία Β΄ Αντιπρόεδρος ,2351021888 , 2351031805
Ασαρίδης Νικόλαος  Γενικός Γραμματέας ,2351026940 , 2351029996
Κουλούμογλου Μάρκος Οικονομικός Επόπτης , 2351037257, 2351025625

Tα στοιχεία τα ονόματα και τα τηλέφωνα είναι δημοσιευμένα στην επίσημη σελίδα του Επιμελητηρίου Πιερίας  από όπου τα πήραμε και σας τα παραθέτουμε !!!

                               ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...