Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

600.000.000 € ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΜΑΡΙ ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

Είναι πραγματικά, ν'απορεί κανείς, για το που βρίσκουν οι κυβερνώντες, το τόσο πολύ θράσος τους...

Άραγε, αυτοί είναι τόσο πολύ ξύπνιοι, ή εμείς κοιμόμαστε, παραπάνω από όσο πρέπει; Πιθανολογώ το δεύτερο. Γιατί αν ισχύει το πρώτο, βρείτε μου.. πηγάδι, να πάω να πέσω μέσα.
Έχουμε λοιπόν και λέμε.
Τα πέντε εκατομμύρια ευρώ, που....
χρωστούσε ο Τόλης Βοσκόπουλος στην εφορία, στάθηκαν αρκετά, για να αναγκάσουν την τότε υπουργό Πολιτισμού, με αρμοδιότητα τον τουρισμό, Αγγελική Γκερέκου, να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ από το αξίωμά της.

Κι αυτό, γιατί η Κερκυραία ηθοποιός και πολιτικός, ήταν ΣΥΖYΓΟΣ του Τόλη. Και το ήθος της, ¨στριμώχθηκε¨ από την δικαιολογημένη της ευθιξία. Και έτσι... μας τελείωσε.

Τα χρέη των εξακοσίων ( καλά διαβάσατε 600 εκατομμυρίων ευρώ ) προς το δημόσιο,....
της κυρίας Μαρί Δασκαλαντωνάκη, δεν είναι αρκετά για να προκαλέσουν στον ΣΥΖYΓΟ της, αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος ΝΙΚΟ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ, για να έχει, μια ανάλογη, με την κυρία Γκερέκου, ευθιξία;


Και καλά ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ. Διαβάζει... αλλουνού παπά ευαγγέλιο.

Ο Πρωθυπουργός που θέλει να το παίξει τίμιος και καθαρός, ΤΙ ΚΑΝΕΙ;

Τον άμπακο χρωστάει η κυρία αυτή ( σύζυγος Υπουργού Σηφουνάκη ) στο δημόσιο. Και στους ασφαλιστικούς φορείς. Ο ........σύζυγος, όμως, Σηφουνάκης, επιμένει να ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ

Προφανώς... από κακή συνεννόηση ίσως, η συνάντησή του με το ΗΘΟΣ, δεν πραγματοποιήθηκε ακόμα.

Καιρός όμως είναι, αφού ο ίδιος, δεν έχει... τσίπα ( άλλη λέξη ήθελα να πω, αλλά ας όψεται ο... πολιτισμός μου) και δεν την κάνει από το αξίωμά του, μέχρι να βρει η κυρία ( σύζυγος ) Δασκαλαντωνάκη, χρήματα, για να τα δώσει στο πολύπαθο δημόσιο, να τον... διευκολύνει ο Πρωθυπουργός. Δείχνοντάς του την έξοδο.

Μιας και ο ίδιος δεν την βλέπει..

Δεν θα γίνει όμως.. Ξέρετε γιατί;

Γιατί ο Σηφουνάκης, είναι χρόνια φίλος του ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Και την ανάμιξή του με την πολιτική, σ' αυτόν την οφείλει... Ποιος σου είπε Άντζελα Γκερέκου, να μην έχεις και συ τέτοιες φιλίες με τον.. σκιώδη ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ μας.

Εσύ για 5 εκατομμύρια, παρέδωσες το χαρτοφυλάκιό σου. Αυτός με 600 εκατομμύρια και είναι ακόμα εκεί. Να το παίζει... Υπουργός. Με σαράντα πέντε παρατρεχάμενους γύρω του, να τον ξεσκονίζουν..

Αυτά θέλανε να διαγράψουν, τα λαμόγια. Με επικεφαλής τον Παπακωνσταντίνου. Αυτά επιχείρησαν να σβήσουν, με το νομοσχέδιο που προσπάθησαν να περάσουν. Κόψανε μισθούς και συντάξεις, από τον ΑΝΗΜΠΟΡΟ στο να αντιδράσει λαό, για να τα χαρίσουν στους απατεώνες.

Για να τα ΧΑΡΙΣΟΥΝ και στην Δασκαλαντωνάκη, για να συνεχίσει να το παίξει μεγαλοξενοδόχα. Με τόσα χρέη στο δημόσιο.

Άρμεξαν μέχρι εξαντλήσεως, τις πιο ευημερούσες επιχειρήσεις - φιλέτα, όπως το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ της Θεσσαλονίκης. Το ¨Cape Sοunio¨ το ¨ FILOXENIA¨ στην Καλαμάτα και ένα σωρό πολυτελή ακόμα ξενοδοχεία, βγάλανε τα δισεκατομμύρια στο εξωτερικό, σε τραπεζικούς τους λογαριασμούς, όλοι τους, αφήνοντας στο κράτος δυσβάστακτα χρέη.

Στο κράτος αυτό, που τους χαϊδεύει. Που τους ενθαρρύνει να γίνουν ακόμα πιο κλέφτες, πασχίζοντας στα μουλωχτά, να περάσει νύχτα, χαριστικό γι' αυτούς, νόμο! Το κράτος αυτό, που έχει υπουργό του τον Σηφουνάκη. Και τον διατηρεί και τον.. νταντεύει.

Αντίθετα με την Γκερέκου, που της έκανε ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΗ την παραίτηση. Και μην φανταστείτε ότι αυτό έγινε για τα 5 εκατομμύρια του Βοσκόπουλου. Σιγά. Απλά η Γκερέκου, είχε αρχίσει να την μπαίνει στον Γερουλάνο. Και ψάχνανε ευκαιρία.

Για όλα αυτά όμως, ποιος είναι ο βασικός υπαίτιος ; Ποιος παρακολουθεί απαθής τον χορό αυτό της απάτης, χορεύοντας κι αυτός το δικό του Καλαματιανό; Νιάου - νιάου στα κεραμίδια, δεν κάνει ο λύκος... Είναι γνωστό ποιος κάνει. Είναι γνωστό το ΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΣΙΩΠΑ.

Η δικαιοσύνη είναι . Η οποία πλέον έχει αποκτήσει πολύ ¨ στραβισμό¨ απέναντι σ' αυτά όλα τα φαινόμενα.

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ.

Ήρθε και αυτή, για να κλείσει το κομμάτι αυτό του κύκλου, που ο πολίτης, θα μπορούσε να διακρίνει μια, αμυδρή έστω, δέσμη ελπίδας.

Έκλεισε λοιπόν ο κύκλος.

Συμπληρώθηκε το τρίπτυχο, που αποτελείται από το ΚΡΑΤΟΣ, την ΕΚΚΛΗΣΙΑ, την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Και τώρα δείτε πόσο πολύ μόνοι είμαστε... Έρμαια στις δολιότητες των λογίς Σηφουνάκιδων, Δασκαλαντωνάκιδων και ένα τσούρμο ΑΚΗΔΩΝ ΚΛΕΦΤΑΚΗΔΩΝ...

Τόσα και τόσα συμβαίνουν γύρω μας. Και οι δικαστικές αρχές, ασχολούνται ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΑ, μόνο με το κλεφτρόνι που έκλεψε για να πάρει τη δόση του, ή για να πουλήσει ένα βράδυ μούρη στη γκόμενα..

Κι όλα τα άλλα μεγαλοκλεφτρόνια, απολαμβάνουν ελεύθερα τις κλοπές τους, πλουτίζοντας εύκολα και ξεκούραστα, υπό την κοινωνική συναναστροφή μάλιστα, αυτών που ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΑ θα έπρεπε να ενεργήσουν και γι'αυτούς.

Γιατί οι νόμοι που έχουν στα χέρια τους, δεν ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ, το κλεφτρόνι από τον αρχιληστή...

Έτσι είναι δυστυχώς. Και αλoίμονο στη χώρα, που χάνει από το πλευρό της και αυτή την ιερή, την ΥΨΙΣΤΗ ελπίδα της, που λέγεται ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Πρέπει, όσο είναι καιρός, να αντιδράσουμε εμείς. Να τους δείξουμε εμείς αυτό που πρέπει να κάνουν..

Γράψτε συνάδελφοι, εδώ στα blogs, για το σκάνδαλο αυτό. Για τα τεράστια χρέη της συζύγου του υπουργού.

Και για τον υπουργό αυτόν, των οικονομικών, που ήθελε με νόμο να χαρίσει 25 δις και στην κα Σηφουνάκη, αλλά και σε εκατοντάδες μεγαλοαστούς πάμπλουτους, που φθάσανε τη χώρα, εδώ που τη φθάσανε.

Εμείς μείναμε μόνο, να κρατάμε ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ .

Τα έντυπα και τα ηλεκτρονικά μέσα, το έχουν βουλώσει, γιατί συντηρούνται από την κρατική διαφήμιση.

Εμείς μείναμε μόνο, για να ορθώσουμε ανάστημα απέναντι σ'αυτά τα φαινόμενα, που διαδέχονται το ένα το άλλο, σαν ΣΥΦΟΥΝΑκηδες...

Καταθέστε ψυχή παιδιά..

Χανόμαστε.

Πηγή: http://ksipnistere.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...