Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Δημόσια κατακραυγή της βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νάντιας Γιαννακοπούλου.

σχετικό video από τους Αγανακτισμένους Καλαμάτας 15/7/2011



Χθες το βράδυ, οι Αγανακτισμένοι Καλαμάτας "ξεφώνησαν" τη βουλευτή Μεσσηνίας του ΜΠΑΤΣΟΚ που παρακολούθησε το Φεστιβαλ Χορού Καλαμάτας, με συνθήματα όπως:

-ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΣ, ΡΕ ΝΑΝΤΙΑ - ΚΑΤΑΝΤΙΑ, ΚΑΤΑΝΤΙΑ!

-ΣΗΜΕΡΑ Η ΝΑΝΤΙΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΧΟΡΟ, ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΤΟ ΛΑΟ!

-ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΧΟΡΕΥΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΔΑΝΕΙΚΑ!!

-ΜΝΗΜΟΝΙΟ- ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΚΑΙ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ, ΝΑΝΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΗΣΥΧΙΑ!!

Μπουκάλια, όπως γράφτηκε σε κάποια μπλογκ, δεν πετάχτηκαν και πολύς από τον κόσμο που παρακολουθούσε το φεστιβάλ συντάχτηκε με τους Αγανακτισμένους και αποδοκίμασε κι αυτός τη βουλευτή.

Στο μεταξύ αίσθηση και ειρωνικά σχόλια μεταξύ πολιτών προκάλεσε συνέντευξη που έδωσε ο σύζυγός της σε γνωστό λάιφσταϊλ περιοδικό. Σ'αυτήν αναφέρει ότι η σύζυγος του και βουλευτής του Πασόκ Νάντια Γιαννακοπούλου πάσχει από κατάθλιψη: «η έντονη δυσαρέσκεια του κόσμου και οι προπηλακισμοί πολιτικών προσώπων έχουν φέρει τη σύζυγό μου σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση» τόνισε ο γνωστός ηθοποιός.

Όπως αποκαλύπτει η Νάντια βρίσκεται ένα βήμα πριν από το να πέσει στην κατάθλιψη: «Βλέπει τους ανθρώπους που δεν είναι καλά, που δυσκολεύονται στην καθημερινότητά τους και αυτό την κάνει πολύ σκεπτική  για το ρόλο της στο Κοινοβούλιο. Άλλωστε οι δυνατότητες των βουλευτών είναι περιορισμένες» τονίζει.

ΤΙ ΛΕΣ, ΡΕ ΝΑΝΤΙΑ!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ, ΦΑΓΑΜΕ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ, ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΝΙΩΣΑΜΕ ΤΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ!!!

Άλλωστε αν δεν έχουν "περιορισμένες δυνατότητες" οι βουλευτές του Κυβερνώντος κόμματος, ποιός 
έχει; Εμείς οι ΠΟΛΙΤΕΣ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...