Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Οι Παριανοί «έπιασαν» τον βουλευτή Παπαμανώλη και

 

τον οδήγησαν σε λαϊκή συνέλευση!


Οι Παριανοί «έπιασαν» τον βουλευτή Παπαμανώλη και τον οδήγησαν σε λαϊκή συνέλευση!

Μια πληροφορία της τελευταίας στιγμής, ήταν ικανή να ξεσηκώσει πολίτες από τη Πάρο. Η άφιξη του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στο λιμάνι της Παροικίας στις 2.45με το πλοίο ΑΙΟΛΟΣ ΚΕΝΤΕΡΗΣ, έδωσε αφορμή σε πολίτες να συγκεντρωθούν στο λιμάνι και να σηκώσουν
πανό που έγραφε «ΩΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ – ΠΡΟΔΟΤΕΣ».

Την ώρα που ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έφτασε στη πύλη, άνοιξαν μαζί του διάλογο φωνάζοντας του συνθήματα για την στάση του στη ψηφοφορία της βουλής. Ισχυρή αστυνομική δύναμη για τα δεδομένα του νησιού προστάτεψε τον βουλευτή που όμως εξαναγκάστηκε να σταματήσειΟι Παριανοί τον υποχρέωσαν να τους ακολουθήση στο Κέντρο Υγείας, όπου πάντα υπό τη προστασία της Αστυνομίας ακολούθησε έντονος διάλογος. Ορισμένοι ήταν αρκετά επιθετικοί, ενώ απειλήθηκε με σύλληψη ένας νεαρός που από το μηχανάκι του εξαπέλυσε απειλές κατά του Γ. Παπαμανώλη. Για μία ώρα ο βουλευτής προσπαθούσε να εξηγήσει τη στάση του στη βουλή, ενώ το πρόβλημα του Κέντρου Υγείας ήταν αιτία για εντάσεις ανάμεσα σε αυτόν και διαμαρτυρομένους. Ο Γ. Παπαμανώλης υποστήριξε ότι δεν ήξερε!!!!!! Τα προβλήματα του Κέντρου Υγείας, παρόλο που τον Μάρτιο στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ.
Για το μνημόνιο έριξε τα βάρη στις προηγούμενες κυβερνήσεις, ενώ άκουγε με υπομονή ορισμένους που τον αποκαλούσαν «προδότη» «ανεπιθύμητο» «Ανθέλληνα» και ήταν αρκετά επιθετικοί.
Ύστερα από μία ώρα ο βουλευτής πάντα με τη συνοδεία της Αστυνομίας αποχώρησε. Σήμερα το βράδυ αναμένεται εμφάνιση στην Αντίπαρο των βουλευτών Ρήγα και Παπαμανώλη για την τοπική γιορτή.


ΠΗΓΗ: ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...