Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Πρόσκληση κάλεσμα προς τους ταξιτζήδες Νομού Πιερίας !

Αγαπητοί συμπολίτες μας οδηγοί και ιδιοκτήτες ταξί Πιερίας ,

Όταν εμείς διαμαρτυρόμασταν στις πλατείες για τα κακά που έρχονται στην χώρα μας, εσείς μας κοιτούσατε από μακρυά।
Όταν οι συνάδελφοί σας οδηγοί των μεταφορών διαμαρτύρονταν για το "άνοιγμα" του δικού τους επαγγέλματος, εσείς πάλι κοιτούσατε από μακρυά λες και δεν θα ερχόταν η μπόρα και στο δικό σας επάγγελμα!

Τώρα που σας ήρθε και τη νοιώσατε στο δικό σας σπίτι, αρχίσατε να διαμαρτύρεστε! Γιατί το κάνετε αυτό; Δεν το καταλαβαίνετε ότι όλοι οι οδηγοί ενωμένοι θα πετυχαίνατε περισσότερα; Δεν το καταλαβαίνετε ότι όλη η κοινωνία ενωμένη θα πετύχαινε περισσότερα στις πλατείες; Γιατί να διαιρούμαστε σε μικρότερες ομάδες; Για να μας διαλύουν καλύτερα; Μήπως αυτό θέλουν οι συνδικαλιστές σας και οι συνδικαλιστές των άλλων ομάδων;

Σταματήστε να τους ακούτε και να παίζετε το παιχνίδι τους (που είναι το παιχνίδι των κομμάτων τους) και ελάτε να ενωθούμε όλη η κοινωνία σε μια πανστρατιά χωρίς κομματικά χρώματα! Μόνον έτσι υπάρχει ελπίδα! Διαφορετικά, θα διαλυθείτε με μερικά δακρυγόνα παραπάνω και εσείς!

Η συνέλευση των Αγανακτισμένων Πολιτών Πιερίας, με ψήφισμά της στις 20/7/2011, σας συμπαραστέκεται στους αγώνες σας και σας καλεί να έρθετε και εσείς στην πλατεία μαζι με όλους τους άλλους επαγγελματικούς κλάδους και όλους τους απλούς πολίτες, χωρίς κομματικές σημαίες, χωρίς κομματικούς συνδικαλιστές, έτσι ώστε όλοι ενωμένοι, χωρίς ιδιωτικό συμφέρον, να μεγαλώσουμε τον όγκο μας και τη φωνή μας। Γιατί μόνον έτσι θα πετύχουμε να διώξουμε την λαίλαιπα που κατακαίει το μέλλον μας!

Σας περιμένουμε στην Πλατεία Ελευθερίας την επόμενη Τετάρτη στις 9.30 το βράδυ
μαζί μας και όχι πλάι μας.

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...