Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Πέφτουν οι μάσκες των διαφόρων “δημοσιογράφων” - ακολουθεί ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ από τους Αγανακτισμένους της Δράμας





Η λαϊκή συνέλευση των αγανακτισμένων πολιτών της Πλατείας Ελευθερίας Δράμας, καταδικάζει την προβοκατόρικη στάση της εφημερίδας” ΧΡΟΝΙΚΑ”, που σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της στις 4/7/11, σκόπιμα παραποιεί το ψήφισμα της Πλατείας .
Συγκεκριμένα και με κεφαλαία γράμματα αναφέρει: ” Αναλαμβάνει την εξουσιαστική εξουσία να απαγορεύει σε βουλευτές να έρχονται στο νομό τους”.Επιπλέον στη σελίδα 4 στη στήλη ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ , ισχυρίζεται ότι: “οι πολίτες της Πλατείας αποφασίζουν και διατάζουν”. Το ψήφισμα της Πλατείας παρατίθεται στην σελ. 7 της εφημερίδας ,με τόσο μικροσκοπική γραμματοσειρά που είναι σχεδόν αδύνατον να διαβαστεί!
Αποκαθιστώντας την αλήθεια θέλουμε να δηλώσουμε τα εξής : ΚΑΤΑΡΧΗΝ, Η ΛΕΞΗ “ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΜΑΣ!
Φαίνεται ότι ο εκδότης του εντύπου αυτού, τις σαράντα μέρες που είμαστε στην πλατεία Ελευθερίας της Δράμας, δεν πήρε ποτέ μέρος στις συνελεύσεις μας, διότι διαφορετικά θα γνώριζε ότι ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ δεν έχουμε εκδώσει ψήφισμα απαγόρευσης .
Έχουμε όμως κάθε δικαίωμα ως ενεργοί πολίτες αυτού του τόπου , να κηρύττουμε ανεπιθύμητους τους βουλευτές μας και κάθε μορφή πολιτικής εξουσίας που λειτουργεί ενάντια στα συμφέροντα του λαού και της πατρίδας μας .
Ξέραμε ότι όσο δυναμώνει το κίνημα των Πλατειών, τόσο θα πέφτουν οι μάσκες των διαφόρων “δημοσιογράφων”, “συνδικαλιστών”, κομματαρχών και λοιπών αυλοκολάκων.
Η συνέλευση της Πλατείας της Δράμας προτείνει και συνδιαμορφώνονται κάτω από συνθήκες απολύτως δημοκρατικές, ανοικτά και με σεβασμό στην άποψη του κάθε συμπολίτη μας, τα ψηφίσματά της και η κάθε της δράση.
Η συνέλευση της Πλατείας Ελευθερίας της Δράμας, με σημερινή της απόφαση στις 5/7/11, καταδικάζει κάθε προσπάθεια παραπληροφόρησης, απ’ όπου κι αν αυτή προέρχεται, που στόχο έχει να συκοφαντήσει το κίνημά μας οδηγώντας μας ξανά στους καναπέδες.
Αντιστεκόμαστε σε τέτοιες πρακτικές ,δεν μας τρομάζετε μας ξεσηκώνετε!
Ο αγώνας μας συνεχίζεται!
Είμαστε αποφασισμένοι!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...