Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Ατιμωρησία για τους καναλάρχες, για τους μεγαλοεκδότες, για τους κουμπάρους και τους φίλους μας.

Ατιμωρησία για τους καναλάρχες, για τους μεγαλοεκδότες, για τους κουμπάρους και τους φίλους μας.Για να απαντήσω σε διάφορα δημοσιεύματα που καθημερινά διαβάζω κι επειδή βαρέθηκα στη χώρα αυτή να μιλάνε συνεχώς εκδότες με 3 σπίτια και πολιτικές αξιώσεις, δημοσιογράφοι πολιτικών γραφείων με προσωπικούς αστυνομικούς φρουρούς, καναλάρχες τοπικής αυτοδιοίκησης επίσης με πολιτικές αξιώσεις και τα φερέφωνα αυτών παπαγαλάκια, ή επίσης κάθε είδους κρατικοδίαιτοι με επιχορηγήσεις και λεφτά της Ευρωπαικής Ένωσης, δανείζομαι τα λόγια του κυρίου Τατούλη. «Ας έχουμε το θάρρος να το πούμε ευθέως. Είναι μια μεγάλη μας επιτυχία, ημών των πολιτικών. Ατιμωρησία. Οι νόμοι δεν ισχύουν για εμάς. Ηθική και κανόνες δεν έχουν καμία θέση στα έδρανα της βουλής. Και βέβαια, επειδή το παιχνίδι δεν θα μπορούσαμε να το παίξουμε μόνοι, βάλαμε σε αυτό και τους λεγόμενους νταβατζήδες. Ατιμωρησία για τους καναλάρχες, για τους μεγαλοεκδότες, για τους κουμπάρους και τους φίλους μας. Ατιμωρησία για τους εθνικούς εργολάβους και τους προμηθευτές. Και βέβαια σε όλους αυτούς γερά μπαχτσίσια. Γερά μπαχτσίσια στους οσφυοκάμπτες, σε εκείνους που προσκυνούν την εξουσία μας.»

Τριανταφυλλίδης Παναγιώτης


Yγ.Όποιος θέλει ονόματα ας έρθει στην πλατεία.Είναι προτιμότερο να έρθει εκεί μέσα και να διαφωνήσει παρά να περνάει από δίπλα,ρίχνοντας κρυφές ματιές ψάχνωντας φάτσες για να γράψει ανενόχλητος αργότερα τη στήλη του.


Ερώτηση άσχετη.Επειδή έχω ένα οικόπεδο και θέλω να χτίσω,ξέρει κάποιος να μου πει αν γλυτώνω την άδεια και την οποιδήποτε ενδεχόμενη σε βάθος χρόνου παρανομία αν χτίσω ένα μικρό εκκλησάκι στον κήπο?

1 σχόλιο:

  1. Τι μας λες ρε μεγάλε; Γι αυτό λοιπόν έβλεπα κάτι εκκλησάκια μπροστά σε βιοτενίες και άλλα κτίσματα μέσα στα χωράφια, τόσο μεγάλα μάλιστα που μπορούσες να μπεις και να ανάψεις και κερί; Και εγώ που θαύμαζα την μεγάλη πίστη και ευσέβεια των ιδιοκτητών! Αμ τώρα εξηγούνται όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...